Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Erdélyi lány nyert a Miss Universe Hungaryszépségversenyen
  2023-10-03 20:45:37, kedd
 
 










ERDÉLYI LÁNY NYERT A MISS UNIVERSE HUNGARY SZÉPSÉGVERSENYEN


A 27 éves, erdélyi származású Blága Tünde nyerte a Miss Universe Hungary pénteken /Szeptember 29/ megrendezett országos döntőjét.

A versenyen - amely nem összekeverendő a három hónapja tartott Miss World Hungary szépségversennyel - az volt a tét, hogy ki képviselje Magyarországot idén novemberben El Salvadorban, a Miss Universe 2023 döntőjében.

A Miss World-höz képest a mostani Miss Universe döntő érezhetően kisebb figyelmet kapott. A Femina beszámolója szerint a péntek esti döntőbe 16 lány került be. Közülük végül Blága Tünde került ki győztesen.

Az első udvarhölgy Csasztván Lilla fitneszmodell lett, a második udvarhölgy Kenéz Nóra gyógyszerész, a Miss Congeniality díjat pedig- amelyet maguk a részvevők ítélnek oda a legkedvesebb, legkarizmatikusabb versenytársnak - Mihályfi Liza kapta.

Modellként dolgozik, de könyvet is írt már

Blága Tünde Székelyföldön született, és azt írta magáról honlapján, hogy már kislánykora óta vonzotta a csillogás és a kifutók világa. Egész életében tudatosan készült arra, hogy egy napon szépségkirálynő legyen.

QP | Quality Placement

Élete első szépségversenyén, Marosvásárhelyen harmadik helyezett lett, 2016-ban őt választották meg Erdély arcának, majd a Miss Earth Hungary címet is megnyerte. 2018-ban ő utazhatott a Miss Earth világversenyre, a Fülöp-szigetekre, ahol egy hónapot töltött. Modellként dolgozik, de már egy könyvet is írt Hideg korona címmel eddigi élettörténetéről.

Arról, hogy a romániai sikereiből milyen problémái adódtak, még korábban beszélt egy interjúban a Velvetnek.

A versenyen - amely nem összekeverendő a három hónapja tartott Miss World Hungary szépségversennyel - az volt a tét, hogy ki képviselje Magyarországot idén novemberben El Salvadorban, a Miss Universe 2023 döntőjében.

A Miss Universe döntőjét november 18-án rendezik meg El Salvadorban. Az Egyesült Államok szintén péntek este választotta ki jelöltjét a versenyre.


Köszönetet mondott a Facebookon:

Blága Tünde szombaton a Facebook-oldalán is írt egy bejegyzést. ,,Nagyon nehéz szavakba önteni azt, amit érzek. Tegnap este megnyertem a Miss Universe Hungary címet, és így én képviselhetem Magyarországot a világ legnagyobb szépségversenyén.

Ez egy hihetetlen hosszú út volt, és szeretném kifejezni a legmélyebb hálámat minden támogatómnak és azoknak is, akik a kezdetektől drukkoltak nekem.

Mindannyiunknak megvan a saját egyedi szépsége és kvalitásai, és nem csak egyetlen kép alapján kell megítélnünk egymást. Egy szépségverseny ennél sokkal többről szól - arról, hogy megtaláljuk az önbizalmunkat, összehangoljuk az erőnket és a célokat és közösségként támogassuk egymást

- írta a posztban, majd hozzátette: mindenkinek hálás, és azon lesz, hogy méltó módon képviselje Magyarországot a világversenyen.







Blága Tünde Miss Universe Hungary üzenete az őt kritizáloknak:

,,Én csak annyit mondanék, hogy nem mi tehetünk arról, hogy Erdélyt Romániához csatolták, és ott kisebbségi magyarokként élünk.

Magyar az anyanyelvünk, magyar iskolában tanulunk.

Siralmas, hogy a világ még mindig ott tart, hogy az emberek képesek egymást ilyen dolgok miatt elítélni. Értek támadások, persze, de igyekszem nem foglalkozni vele. Nyilván még egy román politikus is beszólt rajtam keresztül Orbán Viktornak. Én csak nevettem rajta, hát mit tehetnék."









 
 
0 komment , kategória:  Szépek szépei   
Címkék: szépségversenyen, szépségversenyén, marosvásárhelyen, élettörténetéről, mindannyiunknak, szépségkirálynő, magyarországot, világversenyen, összekeverendő, szépségverseny, világversenyre, versenytársnak, összehangoljuk, kritizáloknak, székelyföldön, fitneszmodell, önbizalmunkat, képviselhetem, támogatómnak, anyanyelvünk, magyarokként, közösségként, gyógyszerész, congeniality, legkedvesebb, választották, megrendezett, salvadorban, választotta, kezdetektől, megítélnünk, beszámolója, kislánykora, foglalkozni, megtaláljuk, novemberben, versenyen –, három hónapja, mostani Miss, péntek esti, első udvarhölgy, második udvarhölgy, részvevők ítélnek, kifutók világa, napon szépségkirálynő, hónapot töltött, romániai sikereiből, világ legnagyobb, hihetetlen hosszú, legmélyebb hálámat, kezdetektől drukkoltak, saját egyedi, Miss Universe Hungaryszépségversenyen, ERDÉLYI LÁNY NYERT MISS UNIVERSE HUNGARY SZÉPSÉGVERSENYEN, Blága Tünde, Miss Universe Hungary, Miss World Hungary, Miss Universe, Miss World-höz, Csasztván Lilla, Kenéz Nóra, Miss Congeniality, Mihályfi Liza, Blága Tünde Székelyföldön, Miss Earth Hungary, Miss Earth, Egyesült Államok, Blága Tünde Miss Universe Hungary, Erdélyt Romániához, Orbán Viktornak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyon különös  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Nem számIt  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Krisztinától  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Akarat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szép estét  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Bounty krémes  Akarat  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Png virág  Nem számIt  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png virág  Akarat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png nő  Alázat  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png férfi  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png cica  s immár én is felragyogva, ért...  Szép estét  210 éve született a SZÓZAT meg...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png férfi  Hogy lehet megtartani  Bounty krémes  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Hogy lehet megtartani  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Png rózsa csokor  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Mai harmónia kártyám  Sokan azt tartják  Rátalálsz  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Még csak most kezdődik a nap  Albert Einstein gondolata  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szívem  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Nem számIt  Alázat  Albert Einstein gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  képre írva  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Krisztinától  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Krisztinától  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png rózsa csokor  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
versenyen &#8211, három hónapja, mostani Miss, péntek esti, első udvarhölgy, második udvarhölgy, részvevők ítélnek, kifutók világa, napon szépségkirálynő, hónapot töltött, romániai sikereiből, világ legnagyobb, hihetetlen hosszú, legmélyebb hálámat, kezdetektől drukkoltak, saját egyedi, szépségverseny ennél, emberek képesek, román politikus, szépségversenyen, szépségversenyén, marosvásárhelyen, élettörténetéről, mindannyiunknak, szépségkirálynő, magyarországot, világversenyen, összekeverendő, szépségverseny, világversenyre, versenytársnak, összehangoljuk, kritizáloknak, székelyföldön, fitneszmodell, önbizalmunkat, képviselhetem, támogatómnak, anyanyelvünk, magyarokként, közösségként, gyógyszerész, congeniality, legkedvesebb, választották, megrendezett, salvadorban, választotta, kezdetektől, megítélnünk, beszámolója, kislánykora, foglalkozni, megtaláljuk, novemberben, mindenkinek, képviselje, kvalitásai, származású, kisebbségi, interjúban, drukkoltak, romániához, döntőjében, modellként, támogassuk, hozzátette, udvarhölgy, szeptember, érezhetően, megnyertem, utazhatott, legnagyobb, szigetekre, facebookon, sikereiből, bejegyzést, hihetetlen, köszönetet, legmélyebb, keresztül, tudatosan, politikus, versenyen, helyezett, placement, részvevők, szombaton, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1632
  • e Hét: 21451
  • e Hónap: 61272
  • e Év: 239147
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.